La Coordinadora

Fundada en 1986, la Coordinadora és la principal xarxa estat d’organitzacions i plataformes socials que treballen a l’àmbit del desenvolupament , la solidaritat internacional, l’acció humanitària i la defensa dels drets humans.

Codi de Conducta

Des de 1998, tenim un Codi de Conducta d’obligat compliment per a totes les organitzacions sòcies.

Transparència

L’Eina de Transparència i Bon Govern és un mecanisme de millora i autoregulació pioner en el sector, i d’aplicació obligatòria per a totes les entitats i plataformes sòcies des de 2012.

Xarxa de coordinadores autonòmiques

Logo red de Coordinadoras Autonómicas

Formada per 17 coordinadores autonòmiques d’ONGD. El seu objectiu és generar una agenda comuna per a coordinador i complementar actuacions al voltant de la Cooperació i les seves diferents escales territorials.

VOLS UNIR-TE?

Contribuïm a millorar la vida de més de 48 milions de persones en 110 països de tot el món. Som la principal plataforma a nivell estatal d’organitzacions socials per al Desenvolupament. Treballem en xarxa amb organitzacions afins d’altres sectors.

Visió

La Coordinadora confia que algun dia puguem viure en un món lliure de pobresa i desigualtats; un món en el que prevalgui la justícia social i la distribució equitativa dels recursos existents i en què es prevengin i gestionin eficaçment els desastres humanitaris.

Un món en què el gènere no suposi cap discriminació i en el qual es respectin els béns comuns i el planeta que habitem.

Confiem en que totes les persones puguin gaudir d’un desenvolupament social, econòmic , cultural i polític en què exerceixin -sense discriminació de gènere, edat, ètnia o procedència-, el seu dret a participar activament en la millora de les seves vides.

Missió

La Coordinadora  té com a objectiu fomentar el treball en xarxa de les organitzacions membre. Enfortim les iniciatives conjuntes a través del suport mutu i la generació d’espais de treball col·lectiu.

Facilitem el treball conjunt de les nostres organitzacions a favor d’una cooperació internacional per al desenvolupament transformadora, que defensa els drets humans i la justícia social i promou una ciutadania global responsable i participativa.

Representem els valors i demandes del sector davant la societat, les administracions públiques i altres institucions externes.